1. Identificarea vanzatorului

1.1. Modelzo este denumirea comerciala a S.C. BDM FASHION SELECT S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bistrita, strada Libertatii, numarul 49, identificata prin codul unui de inregistrare 40670581, avand numarul de inregistrare la Registrul Comertului J06/547/2019 şi următoarele date de contact: 0770582927(telefon),contact@modelzo.ro(email). Toate produsele vandute pe site-ul www.modelzo.ro apartin S.C. BDM FASHION SELECT S.R.L.

2. Informatii referitoare la produsele vândute pe site-ul www.modelzo.ro

2.1. Prin intermediul acestui site, Modelzo vinde îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de lux.

2.2. Toate produsele vândute pe acest noi sunt noi şi originale, acestea fiind achiziţionate de la distribuitori ai caselor de modă sau de la producători şi benficiază de garanţia oferită de fiecare distribuitor în parte.

2.3. Principalele caracteristici ale produselor( de exemplu, mărime şi culoare) sunt afişate pe site. Pentru orice informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la secţiunea Contact.

2.4. Modelzo atrage atenţia asupra faptului că culorile pot să difere faţă de realitate din cauza browserului utilizat, a monitorului sau a intensităţii luminii în momentul în care s-a făcut fotografia.

2.5. Pictogramele utilizate pentru a sugera culorile produselor sunt strict orientative, existând posibilitatea ca anumite culori din pictorame să nu se potrivească cu culorile produsului.

2.6. Concordanţa dintre mărimile dumneavoastră şi mărimile produselor se poate face pe baza tabelelor de mărimi.

2.7. Imaginile produselor de pe www.modelzo.ro au titlu de prezentare, existând posibilitatea ca produsele să nu arate identic raportate la fizionomia dumneavoastră.

 

3. Informatii referitoare la plasarea unei comenzi pe site-ul www.modelzo.ro

3.1. Pentru a comanda un produs de pe site-ul www.modelzo.ro, cumparatorul este de acord sa isi faca un cont si sa furnizeze toate datele necesare creării unui cont. Refuzul comunicării acestor date duce la imposibilitatea comandării unui produs de pe acest site.

3.2. Cumpărătorul este direct responsabil atât de corectitudinea datelor introduse la crearea contului, cât şi de siguranţa parolei alese.

3.3. Modelzo şi partenerii săi nu se fac responsabili dacă alte persoane au acces la contul cumpărătorului şi plasează comenzi în numele acestuia.

3.4. Confirmarea comenzii se va face telefonic, în cel mai scurt timp de la plasarea acesteia. Până la confirmarea telefonică, Modelzo nu oferă nicio garanţie că produsele vor fi livrate.

3.5. În cazul în care plata pentru un produs s-a efectuat cu cardul bancar, iar produsul nu mai există fizic şi apare pe site-ul www.modelzo.ro, banii vor fi restituiţi integral în cel mai scurt timp posibil.

3.6. În cazul în care pe site exită valori eronate ale preţurilo( de exemplu, produse cu preţul 0), Modelzo îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor şi de a anunţa această modificare cumpărătorului.

3.7. Modelzo nu va trimite comenzile dacă datele furnizate sunt incomplete sau dacă există suspiciuni în ceea ce priveşte validitatea datelor cumpărătorului.

4. Informaţii referitoare la callitatea de membru al site-ului www.modelzo.ro

4.1. Vizitatori site-ului www.modelzo.ro acceptă Termenii şi Condiţiile de utilizare din acest document.

4.2. În cazul în care un vizitator refuză să furnizeze datele necesare pentru a-şi crea un cont, atunci acesta nu va putea comanda de pe site.

4.3. Dacă se observă un comportament neadecvat al unui vizitator al site-ului www.modelzo.ro, Modelzo îşi rezervă dreptul de a restricţiona sau bloca accesul pe acest site.

4.4. Acest site poate fi utilizat doar în scopul vizionării sau comandării de produse online, orice altă acţiune de încălcare a legilor de pe teritoriul României fiind penalizată prin restricţionarea accesului sau anunţarea autorităţilor competente.

5. Informaţii referitoare la metodele de plată

 

5.1. În momentul de faţă, plata produselor comandate se poate face ramburs la livrare, online cu cardul bancar sau prin virament bancar.

5.2. În cazul în care alegeţi să plătiţi online, veţi avea un mediu securizat de plată, iar detaliile cardului vor fi furnizate operatorului de plăţi onlline.

5.3. Modelzo nu va folosi datele introduse de dumneavoastră în alte scopuri, numai în cazul în care trebuie să facă ramburs sau să ofere informaţii organelor competente.

5.4. În cazul în care un produs este achitat online sau prin virament, însă în mod fizic nu există(acesta fiind încă pe site din cauza unor erori informatice), Modelzo va anunţa cumpărătorul şi va restitui banii în cel mai scurt timp.

5.5. Modelzo nu se face responsabil pentru comisioanele ce pot să apară la plata online sau prin virament bancar.

5.6. Plata prin virament bancar se poate face în contul de lei RO90BREL0002001968620100 deschis la banca Libra Bank.

 

6. Informaţii referitoare la metodele de livrare

 

6.1. În momentul de faţă, livrarea se face exclusiv pe teritoriul României.

6.2. Produsele vândute pe site-ul www.modelzo.ro pot fi livrate, la alegere, cu una dintre firmele de curierat Fan Courier sau Cargus. De asemena, există posibilitatea ridicării personale a produselor din magazinul fizic din Bistriţa, strada Libertăţii, numărul 49.

6.3. În cazul în care alegeţi o firmă de curierat, iar aceasta nu are acoperire în zona dumneavoastră, ne rezervăm dreptul a vă trimite coletul cu cealaltă firmă de curierat, fără a vă notifica în prealabil.

6.4. Dacă valoarea comenzii este de cel puţin 475 lei, livrarea se va face gratuit. În cazul în care nu se atinge această sumă, costul de livrare este de 25 RON, indiferent de zona de livrare din România.

6.5. Timpul de livrare al produselor este cuprins între 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

6.6. În weekend nu se vor face livrări.

6.7. Comenzile plasate în weekend sau în sărbătorile legale vor fi livrate începând cu următoarea zi lucrătoare.

6.8. Modelzo nu se face responsabiăl de întârzierile care pot să apară din cauza datelor de livrare  incomplete şi/sau incorecte furnizate de cumpărător, la fel cum nu este responsabilă nici de întârzierile cauzate de curieri care pot să întârzie livrarea în perioadele aglomerate ale anului(de exemplu, Black Friday, sărbătorile de iarnă, etc).

 

7. Informaţii referitoare la condiţiile de retur

 

7.1. Produsele achiziţionate de pe site-ul www.modelzo.ro pot fi returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea acestora

7.2. Modelzo va înapoia banii cumpărătorului în cel mult 14 zile de la returnarea produsului prin aceeaşi metodă cum s-e efectuat plata(în cazul în care plata s-a făcut ramburs este necesar să se furnizeze un cont bancar)

7.3. Modelzo nu va accepta returul produselor dacă acestea nu sunt în exact aceeaşi stare în care au fost trimise. Pentru a accepta returul, produsele nu trebuie să fie purtate, spălate sau deteriorate, trebuie să aibă eticheta intactă, să aibă toate accesoriile şi să fie însoţite de toate documentele iniţiale.

7.4. Pentru a face un retur, trebuie completat cu atenţie formularul de retur.

7.5. Dacă în colet se sesizează alte obiecte decât cele menţionate în formularul de retur, curierul va refuza coletul.

7.6. Costurile de retur vor fi suportate de către Modelzo.

 

8. Limitarea răspunderii

 

8.1. Modelzo nu se face responsabil de modul în care dumneavoastră folosiţi în online date cu caracter sensibil şi nu poate fi tras la răspundere în niciun fel.

8.2. Modelzo nu se face responsabil de eventualele daune produse sistemelor informatice cauzate de accesarea site-ului www.modelzo.ro, de descărcarea de materiale sau de plasarea unei comenzi.

8.3. Modelzo nu este responsabil de faptul că pot exista perioade în care site-ul nu este accesibil sau de erorile de afişaj ce pot să apară pe diferite tipuri de dispozitive.

 

9. Drepturi de autor

 

9.1. Site-ul www.modelzo.ro, conţinutul acestuia şi drepturile de autor aparţin în exclusivitate S.C. BDM FASHION SELECT S.R.L.

9.2. Reproducerea, copierea sau utilizarea informaţiilor de pe acest site în scopuri aducătoare de profit sunt strict interzise.

9.3. Utilizarea textelor, a graficii şi a imaginilor de pe site-ul www.modelzo.ro se poate face numai după obţinerea acordului scris.

 

10. Dispoziţii finale

 

10.1. Orice vizitator al site-ului este de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, iar în cazul în care nu este de acord, trebuie să părăsească site-ul.

10.2. Prezentul document precum şi orice informaţie de pe site(text, grafică, informaţii legate de produse, preţul produselor, etc) se pot schimba oricând, fără o notificare prealabilă a vizitatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

Produs adaugat la lista de favorite
Produs adaugat la comparare