Informaţii referitoare la metodele de livrare

 

1. În momentul de faţă, livrarea se face exclusiv pe teritoriul României.

2. Produsele vândute pe site-ul www.modelzo.ro pot fi livrate, la alegere, cu una dintre firmele de curierat Fan Courier sau Cargus. De asemena, există posibilitatea ridicării personale a produselor din magazinul fizic din Bistriţa, strada Libertăţii, numărul 49.

3. În cazul în care alegeţi o firmă de curierat, iar aceasta nu are acoperire în zona dumneavoastră, ne rezervăm dreptul a vă trimite coletul cu cealaltă firmă de curierat, fără a vă notifica în prealabil.

4. Dacă valoarea comenzii este de cel puţin 475 lei, livrarea se va face gratuit. În cazul în care nu se atinge această sumă, costul de livrare este de 25 RON, indiferent de zona de livrare din România.

5. Timpul de livrare al produselor este cuprins între 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

6. În weekend nu se vor face livrări.

7. Comenzile plasate în weekend sau în sărbătorile legale vor fi livrate începând cu următoarea zi lucrătoare.

8. Modelzo nu se face responsabiăl de întârzierile care pot să apară din cauza datelor de livrare  incomplete şi/sau incorecte furnizate de cumpărător, la fel cum nu este responsabilă nici de întârzierile cauzate de curieri care pot să întârzie livrarea în perioadele aglomerate ale anului(de exemplu, Black Friday, sărbătorile de iarnă, etc).

Produs adaugat la lista de favorite
Produs adaugat la comparare