Lista produselor dupa brand Philipp Plein

Primele colecții ale lui Plein erau jachete militare de epocă pe care le brodate cu cranii Swarovski și vândute la Maison et Objet din Paris

More

Primele colecții ale lui Plein erau jachete militare de epocă pe care le brodate cu cranii Swarovski și vândute la Maison et Objet din Paris

În 2006 a fost introdusă linia de accesorii, iar în 2008 a fost lansată colecția "Couture".

În 2008, Philipp Plein a prezentat colecția sa de metale grele la show-ul de modă "Următorul model de top din Germania". În 2009, el a colaborat cu Mattel și a prezentat papusa Philipp Plein Barbie în timpul sărbătorilor de sărbători de 50 de ani ale Barbie de la Târgul de jucării din Nürnberg.

În același an, primul magazin a fost deschis în Monte Carlo și primul showroom comercial din Milano.

În 2010, buticurile Plein au fost deschise la Viena, Moscova, St. Tropez, Cannes și Kitzbuhel, în plus față de deschiderea unui showroom din Düsseldorf. Show-ul de modă pentru femei de primăvară / vară din 2011 a debutat la săptămâna modei din Milano, în septembrie, și a avut loc într-o biserică dezonorată din secolul al XVI-lea, plină cu trandafiri albi, cu DJ după petrecerea stabilită de Pierre Sarkozy, campanie de anunțuri.

Mischa Barton a fost aleasă pentru sezonul toamnei / iernii 2010, în timp ce Lindsay Lohan a reprezentat pentru campania de primăvară / vară 2012. În 2011, buticurile PHILIPP PLEIN au fost deschise în Forte dei Marmi și Düsseldorf și a fost inaugurat showroom-ul din Hong Kong. Spectacolul de modă feminin FW 2011 care a avut loc în luna februarie a reprezentat o performanță de orchestră pre-spectacol, de această dată cu DJ stabilit de Peaches Geldof.

În 2012, au fost deschise zece buticuri, în Marbella, Moscova Crocus, Baku, Milano, Dubai, Sankt Petersburg, Seul, Macao, Amsterdam și Berlin.

În 2012, Plein a semnat un acord cu echipa de fotbal AS Roma, pentru a-și imbraca jucătorii de echipă începând cu sezonul 2012/13 timp de 4 sezoane consecutive.

În 2013, expansiunea comerțului cu amănuntul a inclus deschiderea de magazine în Porto Cervo, Moscova, Paris, Miami, Casablanca, Courchevel, Kiev, Hangzhou, Seul și New York.

Printre deschiderile magazinelor din 2014 se numără Hong Kong, Los Angeles și New York, Ibiza, Bodrum, Doha și Londra, prima datorie gratuită de pe aeroportul din Viena. Fall / Winter 2014 pentru bărbați a fost creat de producătorul de modă Etienne Russo.

Vernisajul de vară al bărbaților din vara anului 2015 și după petrecere au avut loc într-o piscină istorică abandonată, renovată pentru spectacol.

În februarie 2017, bărbați și femei 2017/2018 linia de toamna / iarna a fost prezentat în timpul săptămânii de moda din New York.

În mai 2017, Plein a găzduit un spectacol de piste pentru a afișa colecția stațiunii 2018 a mărcii la vila sa din Cannes, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Iunie 2017 Plein a avut 3 spectacole pentru 3 branduri separate în Săptămâna de modă pentru bărbați din Milano. Pentru Philipp Plein, Plein Sport și Billionaire Couture.

Less
Se afiseaza 1-24 din 52 produs(e)
Produs adaugat la lista de favorite
Produs adaugat la comparare