Philipp Plein: un om, 3 branduri de succes

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi viaţa ta dacă ai avea lumea modei la picioare? Cu siguranţă ar trebui să fie cel puţin la fel de interesantă şi palpitantă ca cea a lui Philipp Plein.

Philipp Plein este un cunoscut designer de modă de origine germană ce a înfiinţat Phillip Plein International Group(PPIG). Acest grup cuprinde brandurile Philipp Plein, Plein Sport şi Billionaire Couture.  Chiar dacă la început crea paturi de lux pentru câini, în scurt timp cariera sa a avut o ascensiune culminantă datorită talentului său deosebit, astfel încât în anul 2008 Philipp Plein şi-a deschis în Monte Carlo primul magazin şi primul showroom comercial în Milano. Ascensiunea designer-ului nu se opreşte aici, astfel că în prezent are 98 de magazine în întreaga lume şi a câştigat numeroase premii, printre care şi International Fashion Award de la Monte-Carlo Fashion Week în 2016.

În ceea ce priveşte cele 3 branduri distincte, acestea tind să se specializeze fiecare pe câte o latură a modei. Colecţiile PHILIPP PLEIN sunt caracterizate de lux şi opulenţă şi se adresează mai ales persoanlor care adoptă un stil casual mai nonconformist, dar nu uită de latura practică a articolelor pe care le promovează. PLEIN SPORT adună la un loc îmbrăcăminte şi încălţăminte din gama sport fără să facă abstracţie de calitatea materialelor sau de design-ul caracteristic stilului Plein. În plus, în momentul de faţă, brandul PLEIN SPORT are o colecţie dedicată lui Mike Tyson. Brandul BILLIONAIRE este cel mai nou brand din grupul Phillip Plein International Group. Înfiinţat în anul 2005 de către Flavio Briatore şi specializat pe articole de lux pentru bărbaţi, BILLIONAIRE COUTURE devine în 2016 parte a PPIG. Înfiinţată în Milano. BILLONAIRE are în prezent peste 30 de magazine şi 48 de puncte de vânzare în întreaga lume.

Chiar dacă la început hainele erau exclusiv masculine, în prezent Billionaire oferă haine de lux şi femeilor sau copiilor şi se adresează în special persoanelor care au un still office sau elegant.

La Modelzo găseşti numeroase produse maraca  Philipp Plein şi Billionaire. Cu un singur click, poţi avea la tine acasă haine de lux la super preţuri!