Pantofii Casadei şi tocul Blade

Cu vârf rotund sau ascuţit, mai înalţi sau mai joşi, clasici sau nonconformişti, pantofii sunt cu siguranţă obsesia fiecărei femei. Ştiu că cea mai grea decizie este pe care să-i alegi pe cei potriviţi la ţinuta de azi, dar oare tu ştii că fiecare pantof are propria sa poveste? Astăzi m-am gândit să îţi fac cunoscută povestea pantofilor Casadei( da, da, chiar acei Casadei la care toate femeile tânjesc să îi încalţe măcar o dată în viaţă) şi a celui mai celebru toc: tocul Blade.

Povestea pantofilor Casadei începe în anul 1958 în San Mauro Pascoli(Italia), când soţii Quinto şi Flora Casaedi au lansat prima lor colecţie de sandale ce s-a bucurat de un real succes în rândul turiştilor, însă punctul culminant începe să se consolideze abia după ce fiul acestora, Cesare Casadei, ajunge director de creaţie. Diferitele tipuri de materiale de cea ai bună calitate, culorile îndrăzneţe combinate cu cele clasice, design-ul elegant, dar şi măiestria celor prin mâinile cărora trec pantofii Casadei, au făcut ca acest brand să fie cunoscut în întreaga lume.Numeroase vedete, printre care Victoria Beckham şi Diane Kruger s-au declarat fane ale pantofilor Casadei. 

Fiecare pantof marca Casadei are frumuseţea sa aparte, însă de departe cei mai fascinanţi şi mai cunoscuţi sunt pantofii cu tocul Blade. Tocul Blade este un toc subţire din oţel inoxidabil ce are o formă geometrică uşor de distins. Design-ul deosebit al tocului face ca pantofii cu toc Blade de la Casadei să fie versatili, astfel încât aceştia se pot adapta uşor atât ţinutelor de zi, cât şi celor de seară. Chiar dacă uneori dimensiunile tocului pot fi ameţitoare, prin structura lor deosebită şi deisgn-ul unic, pantofii cu toc Blade s-au dovedit a fi nesperat de comozi şi stabili. Casadei a prezentat în colecţia sa de primăvară-vară 2018 o noutate pentru tocul Blade: tocul Plexi Blade(un toc din oţel ce este învelit de un fel de sculptură din plexiglas).

La Modelzo găseşti la un click distanţă numeroase tipuri de pantofi Casadei care îţi pot răsfăţa picioarele.