DSQUARED2: surprinzător şi diversificat

Brandul DSQUARED2, atât de cunoscut prin gama diversificată de produse de o calitate superioară pe care le oferă oamenilor de toate vârstele, a fost înfiinţat în 2007 la Milano de fraţii gemeni Dean şi Dan Caten. Experienţa ca designeri de creaţie la casele de modă Ports International, Versace şi Denim i-a ajutat să facă din DSQUARED2 o casă de modă de renume internaţional.

DSQUARED2 este cunoscută pentru creaţiile vestimentare ce se adreseasă atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Fie că este vorba de lenjerie intimă, rochii, cămăşi sau blugi, cu siguranţă DSQUARED2 este un brand de la care te poţi îmbrăca din cap până în picioare. 

Oscilând între colecţii clasice şi nonconformiste, DSQUARED2 are grijă să ofere publicului larg un adevărat show la fiecare prezetare de modă. Atent gândite şi organizate, prezentările de modă create de Dean şi Dan Caten impresionează prin originalitate şi elemente surpriză. De exemplu, în 2005 Cristina Aguilera a dezbrăcat modelele masculine la finalul spectacolului, iar în 2010 Rihana, în calitate de prezentatoare s show-ului de la Milano, şi-a făcut intrarea în scenă într-un mod de-a dreptul inedit: într-un muscle car american. Astfel, printr-o doză de nonconformism, DSQUARED2 ajunge designerul oficial al multor vedete pop, printre care  Britney Spears şi Madonna.

La Modelzo, ţinutele marca DSQUARED2 pot fi ale dumneavoastră cu un singur click.